Cégismertető

Újdonság: Elektronikus számlázás! 


Az ENICRA Kft.

Az ENICRA Kft. 2009-ben alakult, hogy alapítóinak kis- és középvállalati rendszerek terén szerzett tapasztalatai, mint szellemi tőke segítségével a sikeres működést immár új társasági forma keretében vigye tovább.

Az ENICRA Kft. tevékenysége a modern ERP - vállalatirányítási - rendszerek köré épül, melyek bevezetésében, fejlesztésében, supportálásában, minőségbiztosításában szerzett sokéves tapasztalatot és számos elégedett ügyfelet tud felmutatni. Profilunk fő vonalát a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Dynamics Navision vagy Microsoft Business Solutions - Navision) alkotja, és a köré épülő szellemi szolgáltatások (tervezés, fejlesztés, auditálás, oktatás), hardver és szoftver környezet kiépítése, országos szintű vállalati hálózatok kiépítése és üzemeltetése, és minden ami egy komplett ERP rendszer hatékony működéséhez elengedhetetlen.

Kiemelt területünk az ERP rendszerek és a NAV (Navision) jövedéki termékek (gyártás, kereskedelem, nyilvántartások) kezelése, a hatályos jogszabályokra való felkészülés, a jövedéki funkciók rendszerbe integrálása, engedélyeztetés, és üzemeltetés, tehát a komplett jövedéki folyamat kezelése.

2010-től foglalkozunk elektronikus számlázási rendszerek fejlesztésével és bevezetésével.

MEGOLDÁSAINK