NAV E-számla

E-számla és MS Dynamics NAVision

E-számla összefoglaló

E-számla tudnivalók, jogszabályok kiállítóknak és befogadóknak (Gy.I.K.)


 

A DESI általánosan működő e-számla készítő és aláíró szoftvert (kérjük tekintse át összefoglalónkat is) elsőként a magyarországon méltán sikeres Microsoft Dynamics NAV ERP szoftverrel integráltuk, így a NAV-használó ügyfelek esetében azonnali, kész, referenciával rendelkező megoldást tudunk nyújtani a meglévő számlázási rendszer kiegészítésére, e-számlázási képességekkel.

DESI

A modul NAV-ba integrálása és a szükséges DESI aláírószoftverek telepítése 1-2 napot, az oktatás legtöbbször szintén csak egyetlen napot vesz igénybe, majd a rendszer használható is. Innentől persze a megrendelőre  van bízva, hogy mely ügyfeleinek és mikor kezd el e-számlát kiállítani a hagyományos papír alapú számla helyett, de akár azonnal is megkezdődhet az elektronikus számlázás.

DESI

A NAV "Eladás és Marketing" moduljába szervesen illeszkedve, a megszokott képernyőket, menüket kiegészítve, nagyon hamar elsajátítható módon, a munkafolyamatokba maximálisan illeszkedve, szinte észrevétlenül teszi a dolgát az e-számla rendszer, melynek egyetlen igazán erőteljes megjelenési formája az idő- és költségmegtakarítás.

Töltse le prospektusunkat: DESI-NAV

Amennyiben e-számla rendszerünk felkeltette érdeklődését, kérjük keressen meg minket.